Špičková česká technológia minipivovaru, ktorá je na Slovensku ojedinelá, zaručuje kvalitný technologický proces. Spolu s technológiou dotvárajú pivko výrazné osobnosti sládkov pána Františka, rodáka z Moravy spolu so synom Viliamom.
Sociálne siete:
Ležiak výčapný, alk.: 4,8 % obj.
Medový špeciál je vyrobený tradičným spôsobom, na dva rmuty, zo štyroch druhov špeciálneho sladu, chmeľu a kvasníc. Pivo je medovej farby, s obsahom alkoholu 4,8 %, s jemnou medovou príchuťou. Po uvarení kvasí v CK tanku minimálne 14 dní a následne leží a dozrieva minimálne ďalších 16 dní v ležiackom tanku. Odborne tento proces nazývame dvojfázové kvasenie.
Špeciálne Pivo Vŕšky je vyrábané klasickou pivovarníckou technológiou tzv. spodného kvasenia. V priebehu dozrievania je do neho pridávaný studenou cestou pravý včelí med. Znamená to, že všetky zdraviu prospešné látky obsiahnuté v mede, zostávajú po celú dobu trvanlivosti vo svojej plnej aktívnej forme. Cukry obsiahnuté v mede sa v priebehu dokvasenia menia na alkohol a kysličník uhličitý.
Pivo sa plní do čistých, umytých a vypláchnutých obalov:
4,8%
polotmavé, kvasinkové
Nefiltrované
Nepasterizované
Voda, jačmenný slad, chmeľ, kvasnice, med