Sládkovia mu rozumejú
Dnes má Pivovar Vŕšky štyroch skúsených sládkov. Na začiatku bolo hádam najťažšie nájsť sládka s dlhšou praxou. Podarilo sa, pivo v domácom horskom pivovare Vŕšky má pod svojím dohľadom jeden z najskúsenejších sládkov na Slovensku, František Hujík, ktorý má viac ako 40-ročné skúsenosti. V pivovare pracuje aj jeho syn Viliam a postupne sa pridal ďalší syn hlavného sládka Martin a sládek Rudo.
Kto sládkov z Vŕškov spozná, presvedčí sa, že pivo, a všetko s ním spojené, je ich životným poslaním.
„Pivo varíme tradične, bez úprav, aby malo v sebe všetky zložky, aké malo pivo kedysi. A, samozrejme, aby výborne chutilo“.
Pivo z Vŕškov sa nefiltruje, nepasterizuje ani inak nekonzervuje. Vyrába sa len z jačmenného sladu, zo žateckého chmeľu, z pivovarských kvasiniek a horskej vody z Malej Fatry.